Home » Klantbeoordelingen phone 026 - 361 48 82

Klantbeoordelingen

D. Aalbers

Bijzonder prettige intake gehad. Werd vanaf het eerste moment goed meegedacht over de gehele installatie. Tijdens plaatsen ook 2 zeer vriendelijke en kundige monteurs. Na opleveren ook alles naar tevredenheid afgerond. Frisse Energie bedankt. En net op tijd voor nog 2 weken met erg zonnig weer.

Grieta Spannenburg

Van begin tot eind prima. Er werd meegedacht en meegepuzzeld om de panelen zo handig en efficiënt mogelijk op het dak te krijgen. Fijne contacten, prima samenwerking, goede sfeer. Afspraken werden helemaal nagekomen. Kundige en zeer aardige mensen. En alles netjes en tot in de puntjes afgeleverd. Helemaal tevreden!

Geert Jansen

Voor een uitbreiding van onze installatie deskundig advies gekregen, waarbij is gekeken naar optimalisatie ipv commercieel belang. Vakkundige, nette en vriendelijke installateurs die ook alles netjes achterlieten.

Bas Lieverdink

Top service, echte vakmensen die alles keurig afwerken. Door externe omstandigheden hebben alle vier de mannen ruim twee uur vrijwillig overgewerkt . Een dikke 10 !!

Robert van Dee

Toen wij zonnepanelen wilden, kwam er al snel een vertegenwoordiger die ons van advies voorzag. Na ondertekening offerte ongeveer 5-6 maanden moeten wachten op installatie, voor deze tijd valt dat nog mee. Uiteindelijke installatie keurig netjes opgeleverd en voorzien van een duidelijke instructie door de monteur achteraf.

Frank

Een hele goede ervaring vanaf de planning tot het plaatsen. Opvallend is de manier waarop het bedrijf met de klant omgaat. Hierin onderscheiden ze zich echt van andere installateurs

Steven L.

We zijn erg tevreden met de installatie, oplevering en meedenken van Frisse-Energie bij onze vraag naar zonnestroom. Het begon al goed tijdens de aanvraag: Frisse Energie kwam direct langs om geheel accuraat een inschatting te maken en had de zaken goed voor elkaar.
De wachttijd voor de montage was wel wat langer, maar dat is wellicht niet zo gek in deze tijd van schaarste. Installatie en oplevering gingen erg goed, erg aardige en kundige mensen! Ten zeerste aan te bevelen.

Nelleke den Boer-Pinxter

Wij wonen in een gemeentelijk monument en mochten tot voorkort geen zonnepanelen leggen op ons huis. Nu mag het onder strikte voorwaarden en moet je een vergunning aanvragen en mogen ze niet in het zicht liggen. Toen ik hoorde dat de buurman waarmee wij een dak delen met frisse-energie in zee ging voor zijn zonnepanelen heb ik hem het emailadres gevraagd en ze gemaild. De volgende dag stonden ze op de stoep. Wij hebben nl. een hijskraan nodig om het materiaal op het hoge dak te krijgen en de kosten hiervoor wilden wij graag delen samen met de buurman. Alles werd perfect geregeld en het personeel, dat ze kwam plaatsen was enorm aardig en deskundig! Echt een aanrader. Nu wachten we op veel zon!

E. Toes

Op aanraden van een buurman kwam ik bij Frisse Energie terecht. Door de voortvarendheid van Danielle kon ik al snel een keertje komen praten over wat bij mij de beste mogelijkheden zouden zijn. Ik ben nogal precies en wil het naadje van de kous weten. Ten slotte bewoon ik mijn huis en is het voor mij belangrijk een goed gevoel te hebben bij een dergelijk grote ingreep.
Mijn dak was net helemaal in orde gemaakt en ik wilde dat graag zo houden…
Daarnaast wilde ik optimaal profijt van zo’n grote investering. Danielle nam uitvoerig de tijd en ik heb me verdiept in de documentatie die zij me meegaf. Kort daarna kwam Ralph langs om de details te bespreken en zaken op te meten.
Zelf ging ik ondertussen ‘buurten’ bij Liander en FBTO. Dit om te voorkomen dat ik lastige verrassingen zou tegenkomen bij externen. Alle vragen die ik had, zijn geduldig door Ralph en Danielle beantwoord. En dat waren echt veel vragen. (Pietje Precies, hè.)
Toen moest ik geduld hebben. Na akkoord was er een poosje wachttijd, maar het viel me uiteindelijk nog mee. Ook de installateurs Valentijn en Daan maakten de eerste indrukken waar. Doordacht en secuur is gewerkt aan de installatie. En oooh, wat zijn die panelen mooi. (Ik was eigenlijk een beetje sceptisch over hoe het er uit zou gaan zien…). Ik heb meegedacht met de plaats van doorvoer naar de woning, voelde me daarin gehoord en wat betreft de plaats van de omvormer had Frisse Energie uiteindelijk een beter idee dan ikzelf.
Door ziekte bij de installateurs was er een man minder, waardoor de elektriciteit (en definitieve ingebruikstelling) op een tweede installatiedag rond gemaakt moest worden. Maar binnen een week kwam Valentijn ook dat afronden en een paar dagen later kon ik de prachtige resultaten zien via de app. De installatie werkt prima. Ik ben heel blij en dankbaar over de wijze waarop Frisse Energie deze plaatsing bij mij heeft verzorgd en kan het iedereen aanraden!

N. Veenendaal

We hebben een ontzettend goede ervaring gehad met Frisse energie. We hebben Frisse energie gevonden via het collectief hier in de buurt. Ralph was erg vriendelijk bij het eerste contact aan de telefoon en heeft ons hier vervolgens uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. We waren verrast over hoe snel de panelen gelegd konden worden. We hoefden maar een paar maanden te wachten. Op de installatiedag had het gesneeuwd (!) maar ondanks de kou en gladheid is alles heel goed en soepel verlopen. De 14 panelen lagen rond de lunch al op het dak. De electricien heeft ook een fantastische klus geklaard met het installeren van de omvormer en het keurig wegwerken van alle kabels. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Wouter Jolink

Helemaal fantastisch.
Alleen maar aardige en fijne mensen bij frisse energie, er werd goed meegedacht en netjes gewerkt. Heel erg blij mee

Adri Ruisch

Heel goede voorlichting en info gehad door Ralph. Zeker het dringende advies om ook de meterkast gelijk te laten vervangen en voor te bereiden op de toekomst (electrisch rijden >> opladen en inductiekoken). De afspraken zijn volledig en uitstekend nagekomen. Ook de installatie is prima verlopen. Prettige medewerkers die wisten waar ze mee bezig waren. Weinig troep en overlast, zeker gezien het feit dat de steigeronderdelen door mijn huis moesten. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en kan het aanbevelen.

Hans van Loon

Frisse Energie
Kan ik iedereen aanbevelen.
Een bedrijf met personeel dat je goed adviseert en denkt in mogelijkheden. Ook bij het installeren wordt zeer zorgvuldig nagedacht, oplossingen gezocht en heel goed en netjes gemonteerd.

H.Dabrowski

Op een zeer prettige en deskundige manier door Ralph voorgelicht over de mogelijkheden van zonnepanelen op ons platte dak. Hij was erg inventief in het wegwerken van de bekabeling, zodat de hele installatie een strakke uitstraling heeft gekregen. De installateurs Bart en Jonas waren vakkundig, makkelijk benaderbaar en flexibel in de samenwerking. Het resultaat is prachtig, het systeem werkte direct en de garanties zijn snel per mail verstuurd. Ik kan Frisse Energie van harte aanbevelen, deze mensen hebben liefde voor hun vak en dat betaalt zich uit.

Arjen

Na een uitgebreid advies door Frisse Energie hiervoor gekozen en andere opties overboord gegooid, geen spijt! 10 Panelen geïnstalleerd (3250 W piek) op mijn bijna platte dak, het ziet er prachtig uit en zelfs eind september is de opbrengst nog boven verwachting. De service en begeleiding is geweldig, value for money. Aanrader!

Fam. Peters

We hebben Frisse Energie benaderd voor een energieadvies voor ons nieuwe huis. Nadat we op kantoor geweest waren en Maarten op locatie is geweest heeft hij een mooi plan uitgeschreven. Frisse Energie was erg meedenkend in onze plannen, en hierdoor is het eerste deel van ons project. De zonnepanelen 20 stuks voor nu, zeer netjes gelegd door de vakmensen van Frisse Energie. Ze denken in het werk heel goed met je mee en doen de uitvoering zoals ze het voor hun zelf ook hadden willen maken. Verder hebben we ook onze groepenkast door hun laten vervangen van porselein naar Alamats ook deze is netjes aangelegd. We kijken uit naar het laten plaatsen van de ThermIQ infrarood panelen.

C.Verhagen

Frisse Energie is een goed georganiseerd bedrijf met ontspannen deskundige medewerkers. We hebben vooraf heldere uitleg en advies gekregen. Het hele proces werd administratief perfect begeleid en de monteurs hebben op een ontspannen wijze de bestelde 8 panelen in een mum van tijd geplaatst en heel netjes gewerkt. Wij zijn tevreden! C.Verhagen Oosterbeek

René W

Wij zijn zeer tevreden over de installatie van 10 zonnepanelen van Topkwaliteit (3,75kWp per paneel). Bij de keuze van de zonnepanelen zijn wij prettig geholpen en kregen we een hele duidelijke uitleg en offerte. De Kwaliteit en de prijs zijn in verhouding, je krijgt veel waar voor je geld. In goed overleg is bepaald waar de omvormer zou komen. De afspraken werden stipt nagekomen en de installatie werd uitermate professioneel en vakkundig gedaan. Wij raden Frisse Energie zeer aan!!!

Het systeem van 10 SunPower zonnepanelen is tezamen 3,75kWp en per volledig zwart Maxeon3 paneel 375Wp. (red.)

R. Jansen

We willen ons voorbereiden op een elektrische toekomst met groene energie. Dat betekent minderen met fossiel en overschakelen naar elektrisch voor onze mobiliteit, en op den duur voor verwarming en warm water. Onze bestaande zonnestroominstallatie met 14 panelen, ook door Frisse geïnstalleerd in 2013 (zie review van 4 juli 2013), hebben we daarom uitgebreid met 18 panelen van 380 Wp per paneel. Frisse heeft ons uitstekend geholpen met de lay out en aanleg van die uitbreiding. Het ombouwen was even gedoe, maar nu is onze eigen stroomproductie verdrievoudigd. We kunnen van het gas af als dat over een aantal jaren de norm wordt.
De installatie werkt, zoals Frisse het graag zegt, als een zonnetje. Wij zijn er blij mee.

Cees Ribbens

Na het zien van de zonnepanelen bij familie, en naar de ervaring geluisterd te hebben besloten om een offerte aan te vragen bij Frisse Energie. Na offerte besloten om uiteindelijk 22 panelen te laten instaleren, gelijk achter het vernieuwen van de dak pannen aan.
De installatie verliep zeer “gesmeerd” en in goed overleg bepaald waar de omvormer zou komen. We zijn erg tevreden met de manier van werken, van de mensen van Frisse Energie, van offerte gesprek tot montage en oplevering. Wat ook erg leuk is, je kan elk moment bekijken via een app, hoeveel energie er opgewekt is.
Wij zouden Frisse Energie zeker aanraden.

Henri

Prima advies vooraf en realisatie van de installatie. Frisse energie gebruikt kwaliteit materialen wat ook terug te zien is in de opbrengst van de panelen. Prijs en kwaliteit zijn in verhouding. Ik zou dit bedrijf zeker adviseren.
Al met al zeer tevreden.

Anne Mathijssen

Keuze uit zeer goede kwaliteit panelen, dat vind ik heel belangrijk.
Hele zorgvuldig opgestelde offerte, heel duidelijk.
Hele nette installatie van de panelen en alle bijbehorende zaken, dat was nog best een uitdaging in mijn huis.
Ik ben er heel blij mee.

Yvonne

Erg prettig bedrijf, fijne mensen die de installatie verzorgd hebben en we genieten nog meer nu de zon schijnt in deze donkere dagen na de kerst!

Hans Velders

Als je Zonnepanelen wilt installeren van topkwaliteit (al hun panelen staan in het benodigde kwaliteitsregister om energielabel A te krijgen) en je wilt een een betrouwbaar, fris, vlot en hartelijk technisch bedrijf, dan moet je hier zijn. Van hun service en kunde krijg je letterlijk energie.

Hans Velders

R. van Heugten

Wij zijn zeer tevreden met de aanschaf van de zonnepanelen bij en de keuze voor Frisse Energie. Duidelijk en prettig voortraject. Goede uitleg, informatie en ontzorging. Afspraken worden nagekomen. Kwaliteitsproduct. Vakkundige en professionele installatie.
Wij zijn erg tevreden en raden Frisse Energie zeker aan!!!

Marcel B.

Goed meegedacht in het voortraject en ook de vakmensen die de installatie deden hebben voor alles een oplossing.
Op iedere vraag krijg ik snel een antwoord, ze zijn altijd bereikbaar. Inmiddels liggen de zonnepanelen bijna twee weken op het dak en ik kan de opbrengst continu bijhouden. Echt een aanrader!

Milder

Goed geregeld, prima installatie,
laat de zon maar schijnen,
bedankt voor de service!

Ronald v. A.

Lekker fris bedrijf. Goed verzorgd en alles in goed overleg. Lukt het er iets niet en moet het anders? Bij Frisse Energie krijgen ze het voor elkaar.
Gewoon goed 👍🏻

Ronald B.

Zeer tevreden over het bedrijf, zowel in het voor traject met de offerte als met de montage en installeren van alle spullen en apps.
Fijne mensen, niks is teveel en er wordt netjes gewerkt en alles is opgeruimd aan het einde van de dag.
Aanrader dus!

Monique Bottema-Boutahir

Sinds een paar dagen zonnepanelen! Goede uitleg, fijne mensen om mee samen te werken, goede kwaliteit materialen, zorgvuldig in afspraken, prettige service en zeer vriendelijke en plezierige monteurs.

Jan Berns

Wij zijn zeer te spreken over hele traject voor aanschaf van het zonnepanelenprojekt bij de firma Frisse Energie.
Goede voorlichting ,nette prijsafspraak en een correcte levering.
Graag willen wij de mensen van Frisse Energie bedanken voor dit mooie resultaat.
Alex bedankt.

A.G. Visser

Wij zijn heel tevreden met de Sun Power panelen en de Solar Edge omvormer die door Frisse Energie zijn geinstalleerd. Informatie tijdens voortraject was duidelijk, installatie verliep prima.

Paul van der Ven

Eerder had ik al 12 panelen van Sunpower laten installeren en recent 4 panelen bij laten plaatsen. Is uitstekend verlopen, voorafgegaan door een vakkundig advies van Alex Boon. Jammer dat mijn dak nu zo goed als vol ligt, anders hadden ze nog wel een keer langs mogen komen.

T. van Vugt

De zonnepanelen zijn naar alle tevredenheid geplaatst. De uitvoerders zijn heel zorgvuldig en deskundig.

Ruud Otten

Ralf, Maarten en collega’s hebben bij ons vakkundig zonnepanelen aangebracht. Bedankt en hopelijk tot snel om ook het gas verbruik te verlagen.

Suzanne Pouwels

Wat een prettig contact gehad met `frisse energie`
Doordat er toch wel veel soorten panelen op de markt zijn, werd de keuze voor mij niet makkelijker.
Het fijne is dat Alex bereid was om 2 keer langs te komen om de opties te bespreken omdat gaandeweg het proces mijn voorkeur ook veranderde.
De dag van de plaatsing verliep erg professioneel met een zeer snelle plaatsing op een stralende zonnige dag.
De uren en dagen daarna is het machtig om te zien wat onze zon aan energie oplevert.

Familie Dekker Pelt

12 panelen geleverd door Maarten, netjes alles afgewerkt, met veilig en degelijke apparatuur, volgens een eerlijke offerte. Een goede stap naar elektrisch neutraal te worden, misschien nog een paar panelen erbij?

Jaap Bunschoten

Wij hebben uiteindelijk voor Frisse Energie gekozen, omdat de prijs-/kwaliteit-/prestatieverhouding als beste uit de bus kwam. Het offertetraject is prettig verlopen, waarbij de deskundigheid en flexibiliteit zeer worden gewaardeerd. Wij hebben gekozen voor polykristallijne glas-in-glas panelen met power optimisers, met minder verval en een langere productiegarantie. Alles is in één dag geïnstalleerd en werkend opgeleverd. Het team heeft snel, vakkundig en vooral ook netjes gewerkt. De panelen liggen echt strak op het dak. Voor onverwachte zaken werden direct goede oplossingen gepresenteerd. De volgende dag hadden we al toegang tot de SolarEdge portal en konden we zien dat we, ondanks het mindere weer, binnen 24 uur de eerste kWh-en al hadden geproduceerd!

Frisse Energie, Energie made in Arnhem, daar mogen we best trots op zijn!
Je mag verder zoeken naar andere leveranciers en offertes vergelijken, maar dat is eigenlijk zonde van je tijd.

Herbertjan

Ik heb verschillende offertes laten maken en uiteindelijk voor Frisse Energie gekozen omdat ze een installatie aanboden die voldoet aan onze wensen tegen een scherpe prijs. Installatie draait nu en week en ben zeer tevreden over de opbrengst. Ik kan Frisse Engerie aan iedereen aanraden.

Hans Peters

Onze zonnecentrale draait nu een week of twee naar volle tevredenheid. Frisse energie geeft een helder, kundig en eerlijk advies. De 26 panelen en de omvormer zijn binnen een dag geplaatst door prettige en wederom vakkundige mensen. Kortom een review van een tevreden klant!

Paul van der Ven

Een maand geleden zijn onze zonnepanelen geplaatst. Inmiddels al bijna 200 kWh ‘geoogst’. En de zomer moet nog beginnen. Wij zijn erg tevreden over de voorlichting en uitvoering van Frisse Energie. Het hele project is uitstekend verlopen.

Leenders

Frisse energie heeft als intermediair gezorgd voor de teruggave van onze BTW. Dit is snel en zorgeloos verlopen. Perfect gewoon! Onze dank daarvoor.

Wielart

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Het ging om een uitdagend project, waarbij de zonnecellen op een schuine helling in onze tuin (op een talud) zijn geplaatst. Bovendien hebben wij daarna gebruik gemaakt een BTW teruggaaf welke Frisse Energie keurig heeft verzorgd. Wij danken jullie voor een prettige samenwerking en bevelen jullie zeker aan.

Harm Peter Smilde

In april 2014 zijn onze zonnepanelen en omvormer door Frisse Energie geïnstalleerd. Het was een zonnige dag, dus het gaf een kick dat we direct onze meter konden zien terugdraaien. Inmiddels hebben we al heel wat kilowattuurtjes opgewekt. Een aardig bijeffect is dat je bewuster omgaat met je stroomverbruik (afwasmachine op korter programma, wasdroger minder vaak gebruiken). Het is tenslotte ook een beetje je eigen energie! Frisse Energie heeft ons uitstekend geadviseerd over de te plaatsen installatie. En hoewel hun prijs niet de laagste was, hebben we geen moment spijt gehad van onze beslissing om met Frisse Energie in zee te gaan. Het hele traject – van eerste contact tot het plaatsen en erna – hebben we als buitengewoon prettig ervaren.

Ton Rijnders

Beste Rachel,

BTW retour betaling al op bankrekening.
Hartelijk dank voor de perfecte afwikkeling, dit is een bijzonder mooie service van jullie bedrijf, ben er van onder de indruk.
Groet,

Ton Rijnders
Nucleair Geneeskundige

Fam. Sweere

We hebben ervaren dat het aanschaffen van zonnepanelen op een of andere manier een wild-west-wereld is. Dan is het prettig dat er Frisse Energie is. Betrokken, deskundig, to-the-point, veel en goed advies, denkt met je mee. Dan komt de zeer heldere offerte. Daarin blonken ze echt uit t.o.v. andere aanbieders. We hadden 3 offertes ontvangen). Sprong er echt met kop en schouders uit.
Ja, ze waren niet de goedkoopste, maar boden wel de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vooral de andere aanbieders spiegelden een veel te hoog netto rendement voor, waardoor dat heel aantrekkelijk lijkt. Frisse Energie laat glashelder zien hoe het echt zit.
De installatie zit nu ongeveer 3 maanden en hun opbrengstvoorspelling klopt vrijwel precies.
Hulde.
Conclusie : Je bent gek als je verder zoekt !!

Wim van Velzen

Prima advies, prettig in de omgang en keurige afwerking in huis. Aanrader!

Ytsje de Groot

Een dak boven je hoofd is fijn.
En een dak dat zonnepanelen draagt misschien nog een beetje extra.
Als ik thuis kom fietsen en er even naar kijk,
geeft het een goed gevoel, zo’n vleugje bijdrage aan duurzaamheid.
Het was prettig werken met jullie, mannen en mevrouw.
Heldere uitleg, zorgvuldig, attent en vriendelijk.
Dank daarvoor. Y.

Henk Remme

Na verschillende offertes aangevraagd te hebben zijn we uiteindelijk met Frisse Energie in zee gegaan. We zijn zeer tevreden over de geleverde diensten, professioneel, erg vriendelijk, goede kwaliteit materialen en niet duur. Er werd goed met ons meegedacht om de beste technische oplossing te vinden. Ook de installateurs hebben hun werk erg goed gedaan, in minder dan een dag was het klaar. Het systeem heeft inmiddels al heel wat energie gegenereerd. Ik kan iedereen Frisse Energie echt aanraden!

Rob Jansen

Frisse Energie heeft op ons platte dak 14 panelen aangebracht. Dat is vakkundig en snel gedaan. De prijs voor dat alles was zeer concurrerend. Op topdagen levert het systeem nu meer dan 20 Kwh per dag. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Frisse Energie aan iedereen aan die zonnepanelen op zijn dak wil plaatsen. Rob Jansen

C. en H. Nicolaas-van der Ligt

Beste mensen van Frisse Energie.

In dec. 2012 zijn bij ons 10 zonnepanelen geplaatst. Graag wil ik jullie,ook al is het wat laat, laten weten dat wij zeer tevreden zijn over alles. De vlotte start door Alex met een gedegen uitleg en goed meedenken. De uitvoering door Maarten en Alex is ondanks de koude prima verlopen. Waar ik ook heel tevreden over was was het bericht van F.E. na de onrust over brandbare panelen. Kortom, wij hebben er door deze start en afwerking alle vertrouwen in dat wij door bij jullie het werk te laten uitvoeren, een goede keus hebben gemaakt. Het was prettig met jullie.
Veel succes met de verder werkzaamheden.
Hartelijke groet,
H. Nicolaas-van der Ligt.

R. Uijen

Met wat schoorsteentjes op het dak, is het moeilijk vooraf te bepalen hoe daar 12 zonnepanelen oppassen. Ik had een ingewikkeld patroon bedacht, maar de heren van Frisse Energie dachten daar wat anders over. Ze hebben een en ander helder uitgelegd en iemand geregeld die de schoorsteentjes wat verplaatste. Zodoende werd er een nette lap van 3 x 4 zonnepanelen gelegd, zonder schaduw van de schoorsteentjes daarop. Een en ander was toch binnen een dag geplaatst, inclusief alle electra en de ochtend erop werd de eerste zonnestroom teruggeleverd. Ik ben meer dan tevreden met het gedane werk en over de contacten met Frisse Energie! Inmiddels leveren we op jaarbasis meer dan 100 kWh meer terug dan we verbruiken (voornamelijk dankzij de vervanging van oude computers door moderne, zuinige exemplaren en het standaard vermijden van onnodig elektriciteitsverbruik). Al met al heeft Frisse Energie onze verwachtingen meer dan waargemaakt.

Rob Beck

Wij hebben geen standaarddak, dus het was voor Frisse Energie een grote uitdaging!
Het is allemaal goed verlopen. Er waren prettige, nette en vakkundige mensen aan het werk die vooraf, tijdens en achteraf met ons mee hebben gedacht.
Kortom: Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Wij kunnen u Frisse Energie aanbevelen!

Marcel en Cecil

Goed overleg, goede afspraken en alles volgens afspraak verzorgd, gemonteerd en geinstalleerd.
Prima bedrijf om mee te werken.
After sales is ook goed!
Marcel

Fam Stoolhuis

Frisse energie was de partij die inderdaad meedacht.
Alles is netjes afgehandeld en conform afspraak. Van 12 panelen is het plan aangepast naar 15 panelen. Ook afstand van omvormer naar meterkast was geen probleem. Extra installatiewerk (extra stroomgroep meterkast) geen probleem. Kortom flexibel maatwerk met goede kwaliteit materiaal.
Mannen die geïnstalleerd hebben zijn vakkundig (goed en snel) en hebben goed overleg gevoerd over onderdelen van installatie waarover onduidelijkheid bestond. Eerst navragen en dan doen.
Ook de subsidieaanvraag is door Frisse energie afgehandeld.
Wij kunnen Frisse energie aanbevelen.

Richard Bos & Mieke Brandes

Beste Frisse Energie mensen,

Het is/was ons een waar genoegen om bij jullie het zonne energiepakket aan te schaffen en te laten installeren.
– Allereerst de deskundige en reële voorlichting.
– Duidelijke afspraken.
– Nette installatie.
– De Frisse Energie mensen hebben affiniteit met het produkt. (Ook met andere produkten: Wij zijn benieuwd naar de OstrichCopter van Bart)
– Je koopt niet alleen een pakket maar ook support na de installatie. Kortom, Frisse Energie is een aanrader.

Met vriendelijke groet,
Richard Bos & Mieke Brandes

Jan Doting

Dag Frisse Energie, Vandaag 13-2-2013 een top van 2,75 kW vermogen gezien, ben tevreden. Met vriendelijke groet, Jan Doting

F. Brouwer

Graag geef ik u hierbij een review over onze ervaringen met uw bedrijf.
Voor informatie over en het installeren van zonnepanelen namen wij o.a. contact op met Frisse Energie. Wat direct opviel was het meedenken van dit bedrijf met ons. Dat gaf een vertrouwd gevoel. Wat bij anderen niet kon, konden zij wel realiseren en dat is ook daadwerkelijk gebeurd. Alles was bespreekbaar. In deze tijd van crisis hikten wij tegen de aanbetaling aan ondanks het feit dat ik via betrouwbare instanties had vernomen dat we weinig tot geen risico liepen bij Frisse Energie. Ook op dit punt hebben we elkaar gevonden en werd overeenstemming bereikt. Over het plaatsen van de installatie hebben we niets dan lof. Prettige vakkundige mensen, die ook weer met ons meedachten over de juiste plek voor de omvormer enzovoort. Alles is keurig weggewerkt en schoon achtergelaten. Wij zijn blij dat we voor Frisse Energie gekozen hebben omdat dit bedrijf zich duidelijk positief onderscheidt van andere leveranciers. Warm aanbevolen.

F. Brouwer

Schrijf uw eigen review!

  • Benieuwd wat wij met uw gegevens doen? Lees hierover in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.