Home » Over ons phone 026 - 361 48 82

Wie zijn wij?

Frisse Energie draagt uit door middel van raad en daad dat iedereen verschil kan maken door zelf producent van groene stroom te worden. Vanuit onze vestiging in Arnhem helpen wij met duurzame oplossingen mee aan de energietransitie. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van zonne-energie. Zo plaatsen wij zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen, leveren wij infrarood warmtepanelen en thermische verf. Wij zoeken altijd nieuwe uitdagingen op het gebied van energieneutraal wonen & werken.

Frisse Energie is een initiatief van Maarten Reichgelt. Hij is een idealistische techneut die zijn uitdaging vindt in het zoeken naar en toepassen van oplossingen op het gebied van duurzame energie. Door de jaren heen is Frisse Energie enorm ontwikkeld op het gebied van zonne-energie. Inmiddels is Ralph van Kraaij mede-eigenaar geworden; samen delen zij dezelfde visie, missie en doelen.

Word onafhankelijk door zelf één van de belangrijkste hedendaagse levensbehoeftes te produceren: elektriciteit. Het speelt een steeds grotere rol in ons leven en is onze primaire energiedrager. Decentrale opwekking – ofwel elektriciteitsproductie op of nabij eigen woonhuis of bedrijfspand – is zo betrouwbaar als de zon zelf. Het kan nu al worden toegepast op kleine schaal voor particulieren en het MKB, op grotere schaal voor agrarische bedrijven of nog groter voor coöperaties, wijken, dorpen en steden. Én het levert u een vaste lage energieprijs op.

Uiteindelijk willen wij net zoveel energie opwekken door middel van zonne-elektriciteit als de Elektriciteitscentrale Gelderland kan opwekken. Dit is een kolengestookte elektriciteitscentrale in Nijmegen met een vermogen van 590MW. Genoeg voor ongeveer 150.000 huishoudens.

Ons team staat voor u klaar!