Home » E. Toes phone 026 - 361 48 82

E. Toes

Op aanraden van een buurman kwam ik bij Frisse Energie terecht. Door de voortvarendheid van Danielle kon ik al snel een keertje komen praten over wat bij mij de beste mogelijkheden zouden zijn. Ik ben nogal precies en wil het naadje van de kous weten. Ten slotte bewoon ik mijn huis en is het voor mij belangrijk een goed gevoel te hebben bij een dergelijk grote ingreep.
Mijn dak was net helemaal in orde gemaakt en ik wilde dat graag zo houden…
Daarnaast wilde ik optimaal profijt van zo’n grote investering. Danielle nam uitvoerig de tijd en ik heb me verdiept in de documentatie die zij me meegaf. Kort daarna kwam Ralph langs om de details te bespreken en zaken op te meten.
Zelf ging ik ondertussen ‘buurten’ bij Liander en FBTO. Dit om te voorkomen dat ik lastige verrassingen zou tegenkomen bij externen. Alle vragen die ik had, zijn geduldig door Ralph en Danielle beantwoord. En dat waren echt veel vragen. (Pietje Precies, hè.)
Toen moest ik geduld hebben. Na akkoord was er een poosje wachttijd, maar het viel me uiteindelijk nog mee. Ook de installateurs Valentijn en Daan maakten de eerste indrukken waar. Doordacht en secuur is gewerkt aan de installatie. En oooh, wat zijn die panelen mooi. (Ik was eigenlijk een beetje sceptisch over hoe het er uit zou gaan zien…). Ik heb meegedacht met de plaats van doorvoer naar de woning, voelde me daarin gehoord en wat betreft de plaats van de omvormer had Frisse Energie uiteindelijk een beter idee dan ikzelf.
Door ziekte bij de installateurs was er een man minder, waardoor de elektriciteit (en definitieve ingebruikstelling) op een tweede installatiedag rond gemaakt moest worden. Maar binnen een week kwam Valentijn ook dat afronden en een paar dagen later kon ik de prachtige resultaten zien via de app. De installatie werkt prima. Ik ben heel blij en dankbaar over de wijze waarop Frisse Energie deze plaatsing bij mij heeft verzorgd en kan het iedereen aanraden!