Frisse Energie werkt met plezier samen met haar partners bij het plaatsen van zonnepanelen. Ons specialisme is de installatietechniek van zonne-energie, kennis van producten, wet- en regelgeving rondom dit thema, calculatie en het persoonlijke contact met klanten. De partners zijn elk goed op hun gebied. In onze samenwerking vullen wij elkaar aan tot een compleet eindresultaat.

sunpower_authorized_partner

Sunpower is al meer dan een kwarteeuw dé toonaangevende fabrikant en leverancier van modules en photovoltaïsche cellen. De panelen van Sunpower hebben een uniek hoog rendement van 21%. De zonnepanelen zijn ons paradepaardje en we zijn trots op ons partnerschap met Sunpower.

logo_solarwatt

Voor maatwerkpanelen, bijvoorbeeld met een transparante achtergrond, kunnen wij terugvallen op de Duitse fabrikant Solarwatt.

logothermiq

De zuinige technieken van ThermIQ, fabrikant van infrarood verwarmingspanelen, geven een behaaglijke warmte en houden uw woning heerlijk warm.

logo_buyersworld

Buyers World is importeur van- en groothandel voor zonnepanelen.

logo_schletter

Het Beierse Schletter is gespecialiseerd in lichtgewicht montagesystemen waarmee zonnepanelen op verschillende soorten daken gemonteerd kunnen worden.

logo_thercon

Thercon is importeur van energiezuinige en milieuvriendelijke warmtepompen en aircosystemen.

logo_ibc

IBC Solar is een Duitse leverancier van bekabeling en montagesystemen voor zonnestroominstallaties.

logo_libra

Ook werken wij samen met zonnepaneel-groothandel Libra Energy.

logo_alius-energy

Én met zonnepaneel-groothandel Alius Energy.

logo_vandenberg

Van den Berg Arnhem heeft jarenlange ervaring met elektrische installaties. Onze voormalige buurman op het bedrijventerrein te Arnhem.

groenesteden_logo

Groene Steden is één van onze samenwerkingspartners. Groene gevels en groene daken verduurzamen en verfraaien woningen, gebouwen en de gehele leefomgeving. Groen dak en zonnepanelen een duurzame combinatie.