Het team Frisse Energie bestaat uit een aantal enthousiaste en vakbekwame mensen die samen de installatie van uw zonnepanelen, infraroodverwarming of warmtepomp verzorgen. Scroll verder om meer te weten te komen over de mensen achter Frisse Energie.
 • Maarten
  Maarten Initiatiefnemer van Frisse Energie

  Initiatiefnemer van Frisse Energie is Maarten Reichgelt, een idealistische techneut die zijn uitdaging vindt in het zoeken naar en uitvoeren van oplossingen op het gebied van duurzame energie. Maarten was eerder werkzaam in de ICT, maar realiseerde zich op een gegeven moment dat hij zijn werkende leven anders vorm wilde geven en zich meer wilde bezighouden met duurzaamheid. Zijn visie is dat voor de moderne mens energie een cruciale rol speelt. Daarnaast zijn we zeer afhankelijk van het financieel economische stelsel en zonder geld hebben we geen mogelijkheid om te leven. Maarten wil mensen de mogelijkheid geven meer onafhankelijk te worden van geld, waarbij men ook onafhankelijk wordt van bankiers en multinationals. Energie heeft een grote verduurzaming nodig en het blijkt noodzakelijk dat we met zijn allen werken aan de energietransitie van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare en duurzame bronnen.

 • Alex
  Alex Advies, verkoop en installatie

  Wanneer u vragen heeft over de aanleg van een zonnestroominstallatie, bent u bij Alex aan het juiste adres. Zijn jarenlange ervaring met installatie, opbrengstberekeningen en het werken met verschillende typen zonnepanelen en omvormers maken hem de zonnestroom-expert binnen Frisse Energie. Hij kan u alles vertellen over de plaatsing van de panelen, opbrengstberekeningen, de mogelijkheden om in alle mogelijke situaties zonnepanelen aan te leggen en meer. In en om Arnhem trekt Alex de aandacht met zijn opvallende Twizy.

 • Rachel
  Rachel Administratie en de financiën

  Rachel verzorgt voor Frisse Energie de administratie en de financiën. Verder helpt zij onze klanten met het terugvragen van de btw over hun zonnestroominstallatie. De btw-service is bij Rachel in goede handen. Zij houdt van orde en structuur en zorgt dat alle zaken hier op orde zijn. Zo nodig zit ze alle medewerkers achter hun broek aan. Ze denkt graag mee over de ontwikkeling van Frisse Energie. Soms met welkome, soms met hinderlijke, maar altijd met rake adviezen. Naast haar werk voor Frisse Energie is Rachel beeldend kunstenaar en zij geeft teken- en schilderlessen.

 • Clara
  Clara Marketing en Communicatie

  Marketing en Communicatie. Clara houdt de website up-to-date, schrijft de blog voor Frisse Energie en zorgt voor het foldermateriaal. Alles wat bij de marketing en communicatie komt kijken. Zij combineert haar technische achtergrond met ervaring in het communicatievak om de techniek rond duurzame energie inzichtelijk te maken.

 • Niek
  Niek Installatie
 • Robert
  Robert Installatie

  Installateur van zonnepanelen bij Frisse Energie. Robert is een van onze vaste installateurs. Daarnaast is hij beeldhouwer en bevlogen barista. Liefhebber van oude 2CV’s, waarvan hij er een heeft omgebouwd tot mobiele koffiebar. Het spectaculaire Ekafe trekt de aandacht op festivals en culinaire evenementen. Zin in een goede espresso, latte macchiato of cappucino, al dan niet met amandelmelk in een sfeervolle ambiance? Check facebook voor het eerstvolgende evenement waar het lelijke eendje te vinden is.

 • Bart
  Bart Installatie
  Bart heeft een goed technisch inzicht en is zeer handig.
  Dit komt door zijn jarenlange ervaring als technisch onderhoudsmonteur bij het SLAK.
  Hij is afgestudeerd aan de HKA en hij heeft alles in zich om succesvol kunstenaar te worden.
  Tot die tijd werkt hij bij Frisse Energie, omdat dit aansluit bij zijn visie op de wereld. Kijk op Bart’s website voor filmpjes van zijn kunstwerken.
Mail of bel ons!

Heeft u een vraag? Bel ons op 026- 361 48 82 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt