De organisatie Frisse Energie is het initiatief van Maarten Reichgelt. Hij is een idealistische techneut, die zijn uitdaging vindt in zoeken naar en uitvoeren van oplossingen op het gebied van duurzame energie. Met Frisse Energie levert hij een bijdrage aan de energietransitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen.

foto-tussen-panelen

Maarten begeleidt persoonlijk alle projecten van Frisse Energie. Afhankelijk van uw wensen heeft hij de juiste medewerkers, of kiest hij de juiste leveranciers, partners en specialisten om mee samen te werken. Iedere aanvraag start met een vrijblijvend gesprek. Particulier, bedrijf of overheid; eerst kijken we naar uw wensen, eisen en mogelijkheden.

Wanneer u kiest voor zonne-energie begeleidt Frisse Energie het gehele verdere proces vanaf advies, benaderen van betrokken instanties tot en met installatie, garantie en onderhoud. Gedurende dit proces en na oplevering heeft u één aanspreekpunt.

Frisse Energie heeft inmiddels ruim tien jaar ervaring met zonnestroominstallaties. Het bedrijf blijft innovaties doorvoeren zodat we de hoge kwaliteit die we leveren kunnen consolideren en verbeteren.

Ik wil iedereen bedanken voor de hulp bij datgene wat Frisse Energie al bereikt heeft. Ik ben erg blij met de website en de gerealiseerde projecten. Hierdoor zie ik de toekomst met veel plezier en vertrouwen tegemoet.

Ik zie uit naar een prettige samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Maarten Reichgelt