Frisse Energie krijgt van klanten vaak enthousiaste reacties over hun zonnestroominstallatie. Op deze pagina leest u de ervaringen van klanten. Heeft u zelf zonnepanelen laten plaatsen door Frisse Energie en gunt u ons uw review op onze website? Vul dan het reviewformulier in.

Ontvangen reacties

  • Ralf, Maarten en collega’s hebben bij ons vakkundig zonnepanelen aangebracht. Bedankt en hopelijk tot snel om ook het gas verbruik te verlagen.

    Ruud Otten
    Ruud OttenArnhem Bakenbergseweg, 8 december 2017
  • Wat een prettig contact gehad met `frisse energie` Doordat er toch wel veel soorten panelen op de markt zijn, werd de keuze voor mij niet makkelijker. Het fijne is dat Alex bereid was om 2 keer langs te komen om de opties te bespreken omdat gaandeweg het proces mijn voorkeur ook veranderde. De dag van de plaatsing verliep erg professioneel met een zeer snelle plaatsing op een stralende zonnige dag. De uren en dagen daarna is het machtig om te zien wat onze zon aan energie oplevert.

    Suzanne Pouwels
    Suzanne PouwelsNijmegen, 19 augustus 2016
  • 12 panelen geleverd door Maarten, netjes alles afgewerkt, met veilig en degelijke apparatuur, volgens een eerlijke offerte. Een goede stap naar elektrisch neutraal te worden, misschien nog een paar panelen erbij?

    Familie Dekker Pelt
    Familie Dekker Pelt Arnhem, 14 juni 2016
  • Wij hebben uiteindelijk voor Frisse Energie gekozen, omdat de prijs-/kwaliteit-/prestatieverhouding als beste uit de bus kwam. Het offertetraject is prettig verlopen, waarbij de deskundigheid en flexibiliteit zeer worden gewaardeerd. Wij hebben gekozen voor polykristallijne glas-in-glas panelen met power optimisers, met minder verval en een langere productiegarantie. Alles is in één dag geïnstalleerd en werkend opgeleverd. Het team heeft snel, vakkundig en vooral ook netjes gewerkt. De panelen liggen echt strak op het dak. Voor onverwachte zaken werden direct goede oplossingen gepresenteerd. De volgende dag hadden we al toegang tot de SolarEdge portal en konden we zien dat we, ondanks het mindere weer, binnen 24 uur de eerste kWh-en al hadden geproduceerd! Frisse Energie, Energie made in Arnhem, daar mogen we best trots op zijn! Je mag verder zoeken naar andere leveranciers en offertes vergelijken, maar dat is eigenlijk zonde van je tijd.

    Jaap Bunschoten
    Jaap Bunschoten Vondellaan/Velperweg, Arnhem, 29 april 2016
  • Ik heb verschillende offertes laten maken en uiteindelijk voor Frisse Energie gekozen omdat ze een installatie aanboden die voldoet aan onze wensen tegen een scherpe prijs. Installatie draait nu en week en ben zeer tevreden over de opbrengst. Ik kan Frisse Engerie aan iedereen aanraden.

    Herbertjan
    HerbertjanArnhem, 14 september 2015
  • Onze zonnecentrale draait nu een week of twee naar volle tevredenheid. Frisse energie geeft een helder, kundig en eerlijk advies. De 26 panelen en de omvormer zijn binnen een dag geplaatst door prettige en wederom vakkundige mensen. Kortom een review van een tevreden klant!

    Hans Peters
    Hans PetersAmsterdamseweg Arnhem, 8 juni 2015
  • Een maand geleden zijn onze zonnepanelen geplaatst. Inmiddels al bijna 200 kWh 'geoogst'. En de zomer moet nog beginnen. Wij zijn erg tevreden over de voorlichting en uitvoering van Frisse Energie. Het hele project is uitstekend verlopen.

    Paul van der Ven
    Paul van der VenArnhem, 7 maart 2015
  • Frisse energie heeft als intermediair gezorgd voor de teruggave van onze BTW. Dit is snel en zorgeloos verlopen. Perfect gewoon! Onze dank daarvoor.

    Leenders
    LeendersDuiven, 1 maart 2015
  • Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Het ging om een uitdagend project, waarbij de zonnecellen op een schuine helling in onze tuin (op een talud) zijn geplaatst. Bovendien hebben wij daarna gebruik gemaakt een BTW teruggaaf welke Frisse Energie keurig heeft verzorgd. Wij danken jullie voor een prettige samenwerking en bevelen jullie zeker aan.

    WielartArnhem, 27 februari 2015
  • In april 2014 zijn onze zonnepanelen en omvormer door Frisse Energie geïnstalleerd. Het was een zonnige dag, dus het gaf een kick dat we direct onze meter konden zien terugdraaien. Inmiddels hebben we al heel wat kilowattuurtjes opgewekt. Een aardig bijeffect is dat je bewuster omgaat met je stroomverbruik (afwasmachine op korter programma, wasdroger minder vaak gebruiken). Het is tenslotte ook een beetje je eigen energie! Frisse Energie heeft ons uitstekend geadviseerd over de te plaatsen installatie. En hoewel hun prijs niet de laagste was, hebben we geen moment spijt gehad van onze beslissing om met Frisse Energie in zee te gaan. Het hele traject - van eerste contact tot het plaatsen en erna - hebben we als buitengewoon prettig ervaren.

    Harm Peter SmildeCulemborg, 1 december 2014
  • Beste Rachel, BTW retour betaling al op bankrekening. Hartelijk dank voor de perfecte afwikkeling, dit is een bijzonder mooie service van jullie bedrijf, ben er van onder de indruk. Groet, Ton Rijnders Nucleair Geneeskundige

    Ton RijndersVelp, 26 november 2014
  • We hebben ervaren dat het aanschaffen van zonnepanelen op een of andere manier een wild-west-wereld is. Dan is het prettig dat er Frisse Energie is. Betrokken, deskundig, to-the-point, veel en goed advies, denkt met je mee. Dan komt de zeer heldere offerte. Daarin blonken ze echt uit t.o.v. andere aanbieders. We hadden 3 offertes ontvangen). Sprong er echt met kop en schouders uit. Ja, ze waren niet de goedkoopste, maar boden wel de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vooral de andere aanbieders spiegelden een veel te hoog netto rendement voor, waardoor dat heel aantrekkelijk lijkt. Frisse Energie laat glashelder zien hoe het echt zit. De installatie zit nu ongeveer 3 maanden en hun opbrengstvoorspelling klopt vrijwel precies. Hulde. Conclusie : Je bent gek als je verder zoekt !!

    Fam. Sweere Arnhem Noord, 11 november 2014
  • Prima advies, prettig in de omgang en keurige afwerking in huis. Aanrader!

    Wim van VelzenVeenendaal, 23 mei 2014
  • Een dak boven je hoofd is fijn. En een dak dat zonnepanelen draagt misschien nog een beetje extra. Als ik thuis kom fietsen en er even naar kijk, geeft het een goed gevoel, zo'n vleugje bijdrage aan duurzaamheid. Het was prettig werken met jullie, mannen en mevrouw. Heldere uitleg, zorgvuldig, attent en vriendelijk. Dank daarvoor. Y.

    Ytsje de Groot Pskovlaan 13 Nijmegen, 26 september 2013
  • Na verschillende offertes aangevraagd te hebben zijn we uiteindelijk met Frisse Energie in zee gegaan. We zijn zeer tevreden over de geleverde diensten, professioneel, erg vriendelijk, goede kwaliteit materialen en niet duur. Er werd goed met ons meegedacht om de beste technische oplossing te vinden. Ook de installateurs hebben hun werk erg goed gedaan, in minder dan een dag was het klaar. Het systeem heeft inmiddels al heel wat energie gegenereerd. Ik kan iedereen Frisse Energie echt aanraden!

    Henk Remme Noordelijke Parallelweg 142-144, 12 augustus 2013
  • Frisse Energie heeft op ons platte dak 14 panelen aangebracht. Dat is vakkundig en snel gedaan. De prijs voor dat alles was zeer concurrerend. Op topdagen levert het systeem nu meer dan 20 Kwh per dag. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Frisse Energie aan iedereen aan die zonnepanelen op zijn dak wil plaatsen. Rob Jansen

    Rob Jansen Kasteel 4 Huissen, 4 juli 2013
  • Beste mensen van Frisse Energie. In dec. 2012 zijn bij ons 10 zonnepanelen geplaatst. Graag wil ik jullie,ook al is het wat laat, laten weten dat wij zeer tevreden zijn over alles. De vlotte start door Alex met een gedegen uitleg en goed meedenken. De uitvoering door Maarten en Alex is ondanks de koude prima verlopen. Waar ik ook heel tevreden over was was het bericht van F.E. na de onrust over brandbare panelen. Kortom, wij hebben er door deze start en afwerking alle vertrouwen in dat wij door bij jullie het werk te laten uitvoeren, een goede keus hebben gemaakt. Het was prettig met jullie. Veel succes met de verder werkzaamheden. Hartelijke groet, H.Nicolaas-vander Ligt.

    C. en H. Nicolaas-van der Ligt Bredestraat 101,6543 ZV, Nijmegen, 29 april 2013
  • Met wat schoorsteentjes op het dak, is het moeilijk vooraf te bepalen hoe daar 12 zonnepanelen oppassen. Ik had een ingewikkeld patroon bedacht, maar de heren van Frisse Energie dachten daar wat anders over. Ze hebben een en ander helder uitgelegd en iemand geregeld die de schoorsteentjes wat verplaatste. Zodoende werd er een nette lap van 3 x 4 zonnepanelen gelegd, zonder schaduw van de schoorsteentjes daarop. Een en ander was toch binnen een dag geplaatst, inclusief alle electra en de ochtend erop werd de eerste zonnestroom teruggeleverd. Ik ben meer dan tevreden met het gedane werk en over de contacten met Frisse Energie! Inmiddels leveren we op jaarbasis meer dan 100 kWh meer terug dan we verbruiken (voornamelijk dankzij de vervanging van oude computers door moderne, zuinige exemplaren en het standaard vermijden van onnodig elektriciteitsverbruik). Al met al heeft Frisse Energie onze verwachtingen meer dan waargemaakt.

    R. Uijen , 12 april 2013
  • Wij hebben geen standaarddak, dus het was voor Frisse Energie een grote uitdaging! Het is allemaal goed verlopen. Er waren prettige, nette en vakkundige mensen aan het werk die vooraf, tijdens en achteraf met ons mee hebben gedacht. Kortom: Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Wij kunnen u Frisse Energie aanbevelen!

    Rob BeckRietveldlaan Ede, 10 april 2013
  • Goed overleg, goede afspraken en alles volgens afspraak verzorgd, gemonteerd en geinstalleerd. Prima bedrijf om mee te werken. After sales is ook goed! Marcel

    Marcel en Cecil Deventer, 8 april 2013
  • Frisse energie was de partij die inderdaad meedacht. Alles is netjes afgehandeld en conform afspraak. Van 12 panelen is het plan aangepast naar 15 panelen. Ook afstand van omvormer naar meterkast was geen probleem. Extra installatiewerk (extra stroomgroep meterkast) geen probleem. Kortom flexibel maatwerk met goede kwaliteit materiaal. Mannen die geïnstalleerd hebben zijn vakkundig (goed en snel) en hebben goed overleg gevoerd over onderdelen van installatie waarover onduidelijkheid bestond. Eerst navragen en dan doen. Ook de subsidieaanvraag is door Frisse energie afgehandeld. Wij kunnen Frisse energie aanbevelen.

    Fam Stoolhuis wijkseweg 98, 3 april 2013
  • Beste Frisse Energie mensen, Het is/was ons een waar genoegen om bij jullie het zonne energiepakket aan te schaffen en te laten installeren. - Allereerst de deskundige en reële voorlichting. - Duidelijke afspraken. - Nette installatie. - De Frisse Energie mensen hebben affiniteit met het produkt. (Ook met andere produkten: Wij zijn benieuwd naar de OstrichCopter van Bart) - Je koopt niet alleen een pakket maar ook support na de installatie. Kortom, Frisse Energie is een aanrader. Met vriendelijke groet, Richard Bos & Mieke Brandes

    Richard Bos & Mieke Brandes, 24 februari 2013
  • Dag Frisse Energie, Vandaag 13-2-2013 een top van 2,75 kW vermogen gezien, ben tevreden. Met vriendelijke groet, Jan Doting

    Jan Doting, 13 februari 2013
  • Graag geef ik u hierbij een review over onze ervaringen met uw bedrijf. Voor informatie over en het installeren van zonnepanelen namen wij o.a. contact op met Frisse Energie. Wat direct opviel was het meedenken van dit bedrijf met ons. Dat gaf een vertrouwd gevoel. Wat bij anderen niet kon, konden zij wel realiseren en dat is ook daadwerkelijk gebeurd. Alles was bespreekbaar. In deze tijd van crisis hikten wij tegen de aanbetaling aan ondanks het feit dat ik via betrouwbare instanties had vernomen dat we weinig tot geen risico liepen bij Frisse Energie. Ook op dit punt hebben we elkaar gevonden en werd overeenstemming bereikt. Over het plaatsen van de installatie hebben we niets dan lof. Prettige vakkundige mensen, die ook weer met ons meedachten over de juiste plek voor de omvormer enzovoort. Alles is keurig weggewerkt en schoon achtergelaten. Wij zijn blij dat we voor Frisse Energie gekozen hebben omdat dit bedrijf zich duidelijk positief onderscheidt van andere leveranciers. Warm aanbevolen. F. Brouwer

    F. BrouwerArnhem, 31 januari 2013

Review formulier

Testimonials

Mail of bel ons!

Heeft u een vraag? Bel ons op 026- 361 48 82 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt