Frisse Energie werkt met plezier samen met haar partners bij het plaatsen van zonnepanelen. Ons specialisme is de installatietechniek van zonne-energie, kennis van producten, wet- en regelgeving rondom dit thema, calculatie en het persoonlijke contact met klanten. De partners zijn elk goed op hun gebied. In onze samenwerking vullen wij elkaar aan tot een compleet eindresultaat.

Fabrikant: Zonnepanelen

Al meer dan een kwarteeuw dé toonaangevende leverancier van modules en photovoltaïsche cellen. De panelen van Sunpower hebben een uniek hoog rendement van 21%. De zonnepanelen zijn ons paradepaardje en we zijn trots op ons partnerschap met Sunpower. Lees meer over onze zonnepanelen.

Fabrikant: Infrarood Verwarmingspanelen
Deze nieuwe techniek om uw woning te verwarmen is zuinig en geeft een behaaglijke warmte. Lees meer over infrarood verwarmingspanelen.

Solarif is een onafhankelijke assurantiemakelaar gespecialiseerd in het verzekeren van zonnestroominstallaties. Verzekert particulieren en bedrijven alsmede zonne-energie parken in de E.U., Turkije, Zuid-Afrika, India en China.

Producent: Zonnepanelen, photovoltaïsche cellen
Voor maatwerkpanelen, bijvoorbeeld met een transparante achtergrond, kunnen wij terugvallen op de Duitse fabrikant Solarwatt. Lees meer over onze zonnepanelen.

Importeur/groothandel
Buyers World importeert zonnepanelen.

Leverancier: Montagesystemen en bekabeling
Duitse leverancier die de kabels en stekkers voor zonnestroominstallaties levert.

Leverancier: Montagesystemen
Het Beierse Schletter is gespecialiseerd in lichtgewicht montagesystemen waarmee zonnepanelen op verschillende soorten daken gemonteerd kunnen worden.

Samenwerkingspartner: Groene daken
Groene gevels en groene daken verduurzamen en verfraaien woningen, gebouwen en de gehele leefomgeving. Groen dak en zonnepanelen een duurzame combinatie.

 

 Uitvoerder: Electrotechnisch Installateur
Jarenlange ervaring met electrische installaties. Onze voormalige buurman op het bedrijventerrein te Arnhem.

Samenwerkingspartner: Top 50 Solar

Mail of bel ons!

Heeft u een vraag? Bel ons op 026- 361 48 82 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt